Uz pomoć države srpski džudo ide napred!

Autor:

Sport

03.01.2019

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Džudo saveza Srbije Dragan Atanasov zahvalio se danas državi na podršci i povećanju sredstava koja su za predolimpijsku 2019. godinu odvojena za finansiranje ovog sporta.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL

- Imajući u vidu da je ova 2019. predolimpijska godina u kojoj se od naših takmičara očekuju vrhunski rezultati, pre svega na predstojećim Svetskim i Evropskim prvenstvima i kvalifikacijama za Olimpijske Igre u Tokiju, od izuzetne nam je važnosti podrška koju imamo od strane Vlade Republike Srbije, Ministarstva omladine i sporta i Olimpijskog komiteta Srbije. Upravo zato želim da se u ime Džudo saveza Srbije zahvalimo nadležnim institucijama na naprekidnoj podršci koju pružaju našoj organizaciji i time podstiču razvoj džudo sporta u Srbiji - izjavio je Aatanasov.

U 2018. godini Džudo savez Srbije u partnerstvu sa Svetskom i Evropskom džudo federacijam, započeo je i realizovao čitav niz projekata kao što su "Džudo u škole“, "Inkluzivni džudo“, "Unapredi svoj klub“. 


Inicijativom Saveza pokrenuti su i projekti džudo u vojsci i policiji, a prvi put u istoriji srpskog džudo sporta u Nišu je održano prvenstvo u katama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading