RUKOMETAŠI JASNI: Dueli sa Makedoncima najbolji test za SP

Autor: Tanjug

Sport

03.01.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara izjavio je danas da će dva prijateljska duela sa Makedoncima u Skoplju biti najbolja provera uoči Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

RepublikaFoto: RSS

Srbija će u Skoplju odigrati dva meča, sutra od 20 sati i u subotu od 15 sati, zatvorenog tipa.

- Sigurno je da će nam dobro doći da vidimo gde smo u ovom trenutku. Posle afričke selekcije (Tunisa, prim. aut), red je da se proverimo i sa jednom evropskom. Očekuje nas i puno navijača, lepa atmosfera pred Svetsko prvenstvo i pravi test. Prošle zime su nas Makedonci savladali na Banjici, a sada ćemo dati sve od sebe da ostavimo što bolji utisak na njihovom terenu - izjavio je Cupara za sajt RSS.

Rukometaši Srbije će na SP, koje organizuju Nemačka i Danska, igrati u A grupi u Berlinu, sa selekcijama Francuske, Nemačke, Rusije, Brazila i Koreje.

Prvi rival srpskom timu biće Rusija 11. januara.

- Brzo prolaze dani na pripremama. Gledali smo video, krenućemo da radimo i na detaljima. Rusi su iskusna ekipa koja ima problema sa par povređenih igrača. Motor ekipe je srednji bek Žitnjikov, vrhunski igrač. Golmani bi mogli da predstavljaju problem, biće spremni, rade sa našim nekadašnjim selektorom Dejanom Perićem - zaključio je Cupara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading