MORAL VAŽNIJI OD BILO ČEGA: Dejan Savić podneo ostavku

Autor:

Sport

14.12.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Savić je podneo ostavku na mesto trenera Crvene zvezde. On se zahvalio igračima na saradnji i poželeo im uspeh u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Dejan Savić je prethodno o svojoj odluci obevestio upravu kluba i uputio javnosti obrazloženje za svoju odluku:

- Posle niza neuspeha i loših rezultata, kao i eliminacije iz Kupa Srbije savest i dostojanstvo mi ne daju mira i to je razlog za podnošenje neopozive ostavke na mesto trenera Crvene zvezde. Nisam uspeo da povežem osnovne parametre za stvaranje tima i nije bilo lako naći kompromis između ličnog sistema vrednosti, načina rada kao i shvatanja vaterpolo igre sa onim što se od mene kao trenera očekivalo - naveo je Savić.

- Preuzimam odgovornost i smatram da je ovaj čin jedino rešenje. Na ovaj način možda izazovem reakciju buđenja ekipe koja će nadam se pokazati kvalitet u daljem takmičenju. Želim svima sreću i uspeh. Dugujem upravi Zvezde veliku zahvalnost na ukazanoj prilici i želim da razumeju da je ovo moralni čin a ne posledica ishitrene odluke zbog sukoba, konflikta ili nesporazuma - dodao je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading