SELEKTOR SAVIĆ: Briljantno, čestitke i protivniku!

Autor:

Sport

13.12.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila Hrvatsku sa 11:9 u Nišu posle peteraca (7:7 posle četiri četvrtine), selektoru "delfina" Dejanu Saviću laknulo je zbog trijumfa u trećem kolu D grupe kvalifikacija za Svetsku ligu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

- Rovovska borba do kraja. Sudije su dozvolile tvrdu igru i na centrima, ali i spolja. Loša su nam bila rešenja u napadu koja su omogućila kontre Hrvatima. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi, odlična utakmica, a hvala i Nišlijama na podršci - rekao je Savić, a prenosi zvaničan sajt naše kuće vaterpola.

S njim se složio i njegov kolega s kormila Hrvata, Ivica Tucak, čiji je tim u jednom trenutku vodio sa 5:2, ali je to prokockao:

- Briljantna utakmica, zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Iimali smo prednost, priliku da iz peterca rešimo utakmicu ali onda je Srbija stigla i pobedila.

Dejan Savić

Filip Filipović je preuzeo odgovornost za ovu rezultatsku dramu na sebe:

- Da sam realizovao peterce lakše bismo igrali. Ovako smo jurili i čestitam ekipi na pobedi. Posle poluvremena smo pojačali ritam i to nam je na kraju donelo uspeh - rekao je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading