Sportski savez Srbije u poseti Kuli - Štefanek: Mladi sportisti su naša budućnost!

Autor:

Sport

11.12.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbjie obišao je Opštinu Kula. Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković najpre su se sastali sa predstavnicima Opštine kao i opštinskog sportskog saveza.

RepublikaFoto: Promo foto
Sportski savez Srbije u poseti Kuli

Razgovarajući o trenutnoj situaciji, došli su do mnogih konstruktivnih rešenja kako bi sport u Kuli nastavio da se razvija. Ovom prilikom vodeći ljudi Sportskog saveza Srbije obišli su više klubova, hala i sportskih objekata, te se upoznali sa pravom slikom o infrastrukturi na teritoriji Kule. Ovu priliku su iskoristili i da pomognu klubove, podeljene su lopte. Da rad ide uzlaznom putanjom u košarkaškom klubu Kula uverili su se na licu mesta. Svoj obilazak nastavili su u Crvenki gde su se družili sa mladim rukometašicama, a u Sivcu su se upoznali sa podmlatkom ženskog košarkaškog kluba. Ovom prilikom predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek sabrao je utiske:

RepublikaFoto: Promo foto
Davor Štefanek

- Pre svega moram da pohvalim infrastrukturu koja je na raspolaganju sportistima Opštine Kula. Ovaj obilazak iskoristili smo i za kratko druženje sa mladim sportistima i sportistkinjama, oni su budućnost. Drago mi je da vredno treniraju, a nadam se da će im lopte pomoći da bolje rade i postižu odlične rezultate i u budućem periodu – rekao je Štefanek.

RepublikaFoto: Promo foto
Davor Štefanek u razgovoru sa mališanima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading