SPEKTAKL U NAJAVI: Vaterpolo klasik, Srbi na Hrvate!

Autor:

Sport

10.12.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor i kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić i Filip Filipović rekli su da će predstojeća utakmica protiv Hrvatske u Nišu biti spektakl. Ovaj meč se igra u sredu od 18 časova.

RepublikaFoto: Tanjug
Selektor "delfina"!

- Izuzetan je značaj utakmice, ne zbog rezultata već zato što će biti vatreno jer smo u poslednje četiri godine odigrali razna finala i polufinala. Biće izuzetna utakmica. Nišlije i Srbija će moći da uživaju u predstavi - rekao je Savić.

Vaterpolisti Srbije u sredu u Nišu dočekuju Hrvatsku u trećem kolu Evrokupa. Obe selekcije su do sada pobedile Rumuniju i sigurni su učesnici završnog dela takmičenja koji će biti održan u Budimpešti.

- Rumunija je autsajder i ovo je borba za prvo mesto - rekao je Savić.


Kapiten Filip Filipović pozvao je Nišlije da "prisistvuju nečemu što do sada nisu imali priliku da gledaju".

- Spektakl je u najavi. Nišlije su to i zaslužile jer su toliko puta bili sjajni domaćini na našim utakmicama i stvarali su najbolju atmosferu. Imamo odlične odnose s Hrvatima do ulaska u bazen. Razumemo se, družimo van igre, ali kada se igra ne štedimo se i zato ponavljam, biće spektakl - rekao je Filipović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading