CVEĆE ZA BRONZANE DEVOJKE: Odbojkašice Srbije se vratile u Beograd!

Autor: Tanjug

Sport

08.08.2017

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije vratila se u Beograd nakon osvajanja bronzane medalje na Gran priju u Nanđingu. Izabranice Zorana Terzića na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su prvi čovek Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i potpredsednik Ivan Miljković.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkašice Srbije stigle u Beograd

"Zadovoljstvo mi je što mogu da pozdravim devojke posle uspeha. Napravile su odličan rezultat, bilo je teško, ali su sve vreme verovale u sebe i stručni štab. Nadam se da će nastaviti tako i u budućnosti", rekao je Gajić.

Potpredsednik OSS Ivan Miljković čestitao je srpskim odbojkašicama na novoj medalji.

"Znam kako je našim odbojkašicama sada, ovaj salon na aerodromu izaziva kod mene velike emocije. Drago mi je što su ljudi pratili vaše igre i sve vreme verovali u vas", poručio je Miljković.

RepublikaFoto: ossrb.org
Cveće za bronzane odbojkašice


Selektor Zoran Terzić podsetio da su srpske odbojkašice osvojile čak 15. medalju u protekloj deceniji.

"Bili smo prvi na tri turnira, a na završnom turniru treći, nadam se da će na sledećem Gran priju doći zlato. Devojke su izdržale sve, došle su do nove medalje i pokazale kvalitet", rekao je Terzić.

Najbolji poenter srpske reprezentacije Tijana Bošković žali za porazom od Brazila u polufinalu završnog turnira Gran prija.

"Nismo bile na nivou protiv Brazila, ali smo pobedile Kinu na njihovom terenu i dokazale klasu", navela je Bošković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading