NIJE DOBRO POČELO: Ruskinje bolje od naših rukometašica

Autor:

Sport

09.12.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša ženska rukometna reprezentacija neuspešno je startovala drugu fazu Evropskog prvenstva u Francuskoj. Srpkinje su u prvom kolu pretrpele poraz od Ruskinja sa 25:29 (13:16).

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije

Mora se priznati da je reprezentacija Rusije zasluženo stigla do pobede protiv naših devojaka. Protivnik je čitav meč imao prednost koju je uspešno održavao. Često je ona iznosila četiri poena ili više poena, ali su pred odlazak na odmor Srpkinje uspele da smanje na tri razlike i nagoveste neizvesnijih pola sata u drugom delu meča.

Ipak, nisu Ruskinje mislile tako pa su se brzo odlepile i rešile pitanje pobednika. Imale su rukometašice Srbije veliku šansu da se potpuno vrate, ali su ih u tome sprečile greške u napadu, što je prilično nerviralo selektora Ljubomira Obradovića, jer su naše devojke ponovo bile u zaostatku od četiri gola - 16:20. Probao je sve strateg Srbije, tražio i tajm-aut, pokušavala je selekcija Srbije i igrom bez golmana, no Ruskinje su svaki nalet odbijala. Tako su protivnice preko Vjakireve i Senove prvi put na meču uspele da dođu do šest golova viška (18:24).

Naredni meč naše dame igraju već u ponedeljak od 21 čas, a protivnik je selekcija Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading