Da li je pomeranje utakmice poremetilo rukometašice Srbije?

Autor:

Sport

07.12.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašica Srbije Sanja Radosavljević rekla je da njenu ekipu nije poremetilo odlaganje utakmice sa Rusijom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije

Utakmica Srbije i Rusije trebalo je da se odigra u subotu od 18 časova, ali je pomerena za nedelju u isto vreme zbog najavljenih antivladinih protesta širom Francuske.

- Nismo očekivale odlaganje. Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako dobijemo Rusiju dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti na njih da utičemo - rekla je Radosavljević, preneo je Rukometni savez.

Ona je navela da se ekipa priprema za utakmicu sa olimpijskim šampionkama i da će biti važno da odigra dobro u odbrani.


- Znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene - dodala je Radosavljević.

Osim rukometnih mečeva, odloženo je i pet utakmica fudbalske Lige 1.

Za subotu su u Francuskoj zakazani novi antivladini protesti. Širom zemlje će biti angažovano oko 89.000 policajaca, u odnosu na 65.000 prošlog vikenda kada je povređeno više od 130 ljudi, a uhapšeno više od 400.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading