Rukometašice jednoglasno: Mnogo smo srećne, nastavljamo ovako!

Autor:

Sport

05.12.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske rukometašice Andrea Lekić, Katarina Krpež Šlezak i Jelena Lavko, nakon pobede nad Danskom (30:25), poručile su da su odigrale jednu od najboljih utakmica poslednjih godina i da su u pravom trenutku poslale poruku rivalima na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

RepublikaFoto: twitter.com/Black Betty
Andrea Lekić

Srbija je završila prva u grupi i dva boda prenosi u drugu fazu turnira, gde će joj protivnici biti Francuska, Rusija i Crna Gora.

- Nismo imale puno ovakvih utakmicama. Pokazale smo da možemo, prošli meč smo izgubile, ispravile greške i protiv Danske bile sjajne. Borile smo se i pokazale da možemo sa svakim. Mnogo smo srećne - rekla je Krpež Šlezak posle utakmice.


Prvi protivnik u drugoj fazi u subotu biće Ruskinje, koje imaju maksimalna četiri boda.

- Idemo da se odmorimo, smirimo glave... Znamo da možemo da se nosimo sa Ruskinjama, kvalitetne su, a mi treba samo da ponovimo igru kao protiv Danske - dodala je rukometašica.
RepublikaFoto: Starsport
Rukometašice Srbije

Odlični bek Andrea Lekić kaže da je ovakva Srbija spremna da se suprostavi svakoj selekciji.


- Odigrale smo savršeno od prvog do 60. minuta, pre svega u odbrani. Ne sećam se da smo ovakav meč odigrale, nismo Dankinjama dale nadu, bile smo dominantne. Sada nas čeka druga faza, ovakva Srbija može svima da preti - ističe Lekić.

I Jelena Lavko je optimista posle velikog trijumfa nad Danskom.

- Sjajan je osećaj, došle smo do velike pobede. Pokazale smo kako mi to možemo. Nas niko ne može da pobedi, samo mi same sebe - zaključila je Lavko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading