Borba žena u ringu uživo iz Istanbula

Autor:

Sport

05.12.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatreni navijači borbe u ringu imaće sjajno veče u subotu od 19 časova, kada će uživo biti prenošen kik boks meč iz Istanbula, u kom će snagu odmeravati žene.

Foto: Promo foto

Glavna atrakcija turnira King of kings, je turnir u bantam kategoriji za žene po King of kings pravilima. Dve od četiri učesnice na ovom turniru, Tugce Fedakarturk i Irem Kapar, borile su se i pobedile na prethodnom turniru "Borbe kraljeva", a sada će se naći na suprotnim stranama ringa. Drugi centralni meč je međunarodni okršaj između Okana Bitanea iz Turske i Javoksirbeka Jamšiđona iz Azerbejdžana, od kojih svi očekuju žestoku borbu sa mnogo teških udaraca u kategoriji do 75 kilograma.

Turnir King of Kings se održava po najvišim standardima i okuplja sportiste svetskog ranga i najposvećenije ljubitelje borilačkih sportova u najvećim arenama na svetu. Ovaj turnir ima brojne zaljubljenike zahvaljujući svojoj prirodi, intenzitetu i spontanosti.

Pored prenosa uživo na kanalu FightBox TV u preko 60 zemalja širom sveta, pretplatnici na na kanal FilmBox Live mogu pratiti turnir King of Kings i onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading