RUKOMET SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Srpkinje bolje od Danske za prvo mesto u grupi

Autor:

Sport

04.12.2018

21:24 >> 21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometašice Srbije su sjajnom igrom došle do druge pobede na Evropskom prvenstvu. Izabranice Ljubomira Obradovića su u trećem kolu bile bolje od Danske rezultatom 30:25.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometašice Srbije

Ponovo sjajno prvo poluvreme, koje su naše devojke završile sa četiri gola prednosti - 17:13.

Ovaj put, drugo poluvreme je proteklo kao i prvo. Nije bilo pada u igri kao protiv Švedske, pa je normalan sled okolnosti da je zabeležena ubedljiva pobeda.

Kao i svaki put kada je rukomet u pitanju, dobra odbrana je pola posla, zaustavljena je kontra Danske...a u napadu, najefikasnije su bile Andrea Lekić i Katarina Krpež sa po osam postignutih pogodaka, četiri su dodale Lavko i Pop-Lazić.

Kod Dankinja Jensen je bila najefikasnija sa šest datih golova.

 

Srpkinje su završile na prvom mestu, iako se napravio krug, pa u nastavak takmičenja i Švedska i Danska prenose po dva boda, baš kao i naša selekcija.

Ukrštamo se sa grupom B, iz koje su se dalje plasirale Rusija, Francuska i Crna Gora.

Srbija će u Nantu najpre igrati protiv Rusije 8. decembra, a onda i protiv Crne Gore dva dana kasnije i na kraju protiv Francuske 12. decembra. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading