Partizan tvrdi: OTKAZ ZBOG PODRŠKE KLUBU - TU JE I PRELEPA PRIČA

Autor:

Sport

04.12.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji izvršni direktor Vaterpolo saveza Srbije Zoran Avramović dobio je u utorak otkaz zbog podrške koju pruža Vaterpolu klubu Partizan, tvrde iz najtrofejnijeg srpskog kluba.

RepublikaFoto: Facebook.com/Sportyfoto
VK Partizan

Avramović je u novembru izabran za predsednika Skupštine VK Partizan, a crno-beli smatraju da je posao u Savezu izgubio zbog istupanja u javnosti.

 

Podsetimo, predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić oglasio se u ponedeljak zbog najnovijih problema koje crno-beli imaju sa opštinom Voždovac oko bazena na Banjici:


- Od kada sam ja predsednik, Savez je četiri ili pet puta pomogao Partizanu. Međutim, mi ne možemo da se mešamo u sudski spor između Opštine Voždovac i crno-belih oko vlasništva na bazenu Banjica. Po podacima koje imam, bazen pripada Voždovcu - rekao je Jelenić.

 

Crno-beli su tim povodom podsetili Jelenića da sudski spor izmedju VK Partizan i opštine Voždovac još nije ni započet, iako je Partizan još u aprilu podneo tužbu za utvrdjivanje prava svojine nad objektom.

Lepa vest koja se može pronaći na društvenim mrežama a tiče se VK Partizan je i priča o 82-godišnjem advokata u penziji Petru Žižiću, koji leži u bolesničkoj postelji sa uplatnicom u rukama, pokazujući i na taj način koliko voli Partizan.

- U sopstvenoj borbi za život, pružio je podršku svom voljenom klubu u utakmici života! - napisao je VK Partizan u komentaru ispod fotografije ovog 82-godišnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading