SINHRONO PLIVANJE: Kadetkinje kluba "11. april" učestvovale na takmičenju u Pragu

Autor:

Sport

03.12.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetski kombo tim kluba za sinhrono plivanje "11. April" predvođen trenerom Snežanom Sokolović nastupio je na izuzetno jakom takmičenju "Christmas prize 2018." koji se ovog vikenda održao u Pragu. Na takmičenju je učestvovalo preko 15 zemalja iz sveta sa oko 300 takmičarki.

RepublikaFoto: Promo foto

- Ovo je izuzetno važno iskustvo za naš mlad tim koji je u novembru mesecu na takmičenju „Synchro open“ u Beogradu osvojio zlatnu medalju. Zadovoljni smo brojem osvojenih bodova i radimo na tome da na nekom od narednih nastupa budemo još uspešniji - rekla je Maja Vanević, menadžer kluba.

RepublikaFoto: Promo foto

Ovog vikenda je na Vračaru održano i međunarodno takmičenje u sinhronom plivanju "Crystal cup" na kome su najmlađe plivačice ovog kluba osvojile dve zlatne medalje.

RepublikaFoto: Promo foto
Darija i Deana Radusinović

Prvo mesto i zlatnu medalju u figurama u kategoriji osam i mladje osvojila je Mila Đordjević, a zlatnom medaljom okitio se i duet u kategoriji osam i mlađe u sastavu Darija i Deana Radusinović.  

RepublikaFoto: Promo foto
Mila Đorđević

- Pioniri su u kombinacijama takođe imali zapažen rezultat gde su se u konačnom plasmanu našle u sredini, odmah nakon učesnica iz Evrope. Veliki broj međunarodnih klubova i takmičarki zaista su učinili da ovo takmičenje postane jedno od jačih i zapaženijih nadmetanja u ovoj uzrasnoj kategoriji. Sa ovim su završena takmičenja u 2018. godini i sa velikim nestrpljenjem očekujemo početak naredne sezone - naglasila je Maja Vanević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading