LAVOVSKA BORBA: Srpkinje poražene u dramatičnoj završnici

Autor:

Sport

02.12.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom kolu Evropskog prvenstva za rukometašice, Srbija je poražena od reprezentacije Švedske rezultatom 22:21.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije

Dva različita poluvremena pružila je naša ekipa. U prvom, odlično postavljena odbrana, efikasan napad tako da su izabranice Ljubomira Obradovića na odmor otišle sa dva gola prednosti.

U drugom poluvremenu, razbranila se Bundsen, a uprkos toj činjenici rukometašice Srbije su imale remi u poslednjem minutu meča - 21:21.

Ipak, u poslednjim sekundama Šveđanke stižu do celog plena sa ovog meča. Srpkinje u poslednje dve sekunde nisu uspele da postignu izjednačujući pogodak.

Krpež je sa sedam pogodaka bila najefikasnija u našoj reprezentaciji, Radosavljević je dodala četiri, Stoiljković i Pop-Lazić po tri. Kod Švedske Alm je bila najefikasnija sa pet pogodaka, a Gulden je dodala četiri.

Posle prva dva kola, Srbija ima pobedu i poraz, i u sledećem kolu, 4. decembra sastaju se sa Danskom od 21 sat. Taj meč je važan kako bi ekipa Ljubomira Obradovića prenela bodove u nastavak takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading