SEVALE PESNICE - MASOVNA TUČA NA MERENJU PRED BOKS MEČ U LOS ANĐELESU: Vajlder pokušao Fjuriju da iskopa oko!

Autor:

Sport

29.11.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za titulu u bokserskoj teškoj kategoriji između Britanca Tajsona Fjurija (30) i WBC šampiona Dionteja Vajldera (33) imala je vruću uvertiru. Meč u Los Anđelesu zakazan je za noć između subote i nedelje po srednjoevropskom vremenu, ali su pesnice zasevale već na zvaničnom merenju. Kako je ulog veliki jer će pobednik moći da izazove Entonija Džošuu, nosioca WBO, WBA i IBF pojaseva, tenzija je bila ogromna, pa su odmah pale teške reči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri

- Koga si ti pobedio, obične propalice! Nokautirao si amatere, a ja sam rođen za ovo. Čekam godinama da me neko nokautira, pobedio sam najbolje teškaše - vikao je Fjuri, da bi ga Vajlder ućutkao ubodom prstom u oko.

- Kažeš da si najbolji? Ti si budaletina! Neću te prebiti samo ja, prebiće te i moja porodica, jedva čekam. Niko ti neće pomoći, ni ova četiri trenera koja si doveo - uzvratio je Amerikanac nakon ubadanja protivnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dionte Vajlder

To kao da je bio znak za početak haosa. Usledila je masovna tuča, sevale su pesnice, da bi svi ubrzo bili razdvojeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading