SPEKTAKL U NAJAVI: Trofej "Pobednik" po šesti put ugostiće sportiste cele Evrope!

Autor: Tanjug

Sport

27.11.2018

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik gradske opštine Palilule Aleksandar Jovičić i predsednik rvačkog kluba "Pobednik" Aleksandar Gačanović su na konferenciji za novinare najavili šesti međunarodni turnir u rvanju Trofej "Pobednik" koji će početi 1. decembra u Padinskoj skeli.

RepublikaFoto: twitter.com/OKSrbije
Počinje Međunarodni turnir u rvanju

- Na šestom međunarodnom turiniru u rvanju Trofej ''Pobednik'', pod pokroviteljstvom opštine Palilule, učestvovaće takmičare od Grčke do Švedske- istakao je Aleksandar Gačanović.

On se zahvalio opštini Palilula i njenom predsedniku što nesebično pomažu rvački sport i rvačke klubove ne samo u Beogradu, već i šire u Srbiji.

Predsednik opštine je rekao da ovaj klub usmerava našu decu ka zdravom načinu života.


- Za 2019. godinu u opštinskom buđetu odvojićemo još više novca za bolje uslove za sportske aktivnosti i stimalisanje dece- dodaje je Aleksandar Jovičić.

Jovičić ističe da Beograd postaje metropola u sportu koja je lider u regionu i ovom delu Evrope.


- Međunarodni turinir Trofej ''Pobednika'' poroviše rvački sport i provlači mlade koje će zameniti naše sportiste sa trofejime- rekao je generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije Milan Jelić.

Šesti međunarodni turnir u rvanju Trofej "Pobednik" počeće u subotu, 01. decembra u sportskoj hali u Padinskoj skeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading