MEMORANDUM ZLATA VREDAN: Srpski sportisti dobili saveznika za Olimpijske igre Tokiju!

Autor: Tanjug

Sport

27.11.2018

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prisustvu ambasadora Republike Srbije Nenada Glišića, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković potpisao je sa direktorom odeljenja za sport i edukaciju grada Fudžimi Toriumi Kenitijem, Memorandum o saradnji između Olimpijskog komiteta i ovog grada koji je prethodno izrazio nameru i volju da bude grad domaćin sportistima Srbije u pripremema pred Olimpijske igre u Tokiju.

RepublikaFoto: Starsport
Božidar Maljković

- Našim sportistima će svakako biti neophodan period aklimatizacije, a na ovaj način se otvara mogućnost da sportisti iz određenih sportova, pre svega neki ekipni i određeni broj borilačkih sportova imaju mesto priprema pred same Igre- rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije ovim povodom. 

Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije u sastavu predsednik Božidar Maljković, potpredsednik Žarko Zečević i generalni sekretar Ðorđe Višacki boravi trenutno u Tokiju gde se 28. i 29. novembra održava Generalna Skupština Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta (ANOK), a na kojoj će biti izbornog karaktera, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading