Dejan Stanković i fudbaleri "večitih" na Sajmu sporta

Autor:

Sport

22.11.2018

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde posetiće Sajam sporta i na štandu Sportskih igara mladih (SIM) družiti se sa posetiocima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Sajam počinje u petak i gosti na štandu SIM biće prvotimci crno-belih Armin Ðerlek i Luka Cucin, dok će fudbaleri crveno-belih Dušan Jovančić i Branko Jovičić biti gosti u nedelju.

- Jedva čekamo početak, Sajam sporta je zaista nešto posebno i na njemu se svaki sport koji postoji u Srbiji predstavlja na razne načine. Mi u Sportskim igrama mladih imali smo sjajnu sezonu, obarali rekorde, krstarili smo Srbijom i osnovci su uživali u 10 sportova. A onda je usledilo regionalno finale i besplatno mini letovanje za najbolje u Splitu. Sada ćemo imati promociju Informatora i puno aktivacija - istakla je Marija Mihajlović, asistent predsednice SIM Srbije.

Posle promocije Informatora sportska direktorka SIM profesor fizičkog vaspitanja Zorica Mijatović svim roditeljima i malim sportistima davaće savete i odgovarati na pitanja vezano za odabir sporta, zdravim navikama, važnosti bavljenja sportom i fizičkom aktivnosaću.


Sajam će početi u petak u 12 sati, uz ministra sporta Vanju Udovičića i predsednika ŠS Davora Štefaneka, otvoriti legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading