ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Otkriveno koliko košta najskuplji klub na svetu!

Autor:

Sport

22.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeri Džons, vlasnik Dalas Kaubojsa, otkrio je koliko bi koštao njegov klub američkog fudbala, kada bi bio na prodaju. Ipak, kako je istakao, to trenutno nije slučaj i klub iz Teksasa će i dalje ostati u njegovom vlasništvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
NFL

Kaubojsi su treću godinu zaredom na vrhu Forbsove liste kao najbogatiji klub, sa procenjenom vrednošću od 4,8 milijardi dolara. Džeri Džons je kupio ovaj klub 1989. godine za 150 miliona dolara, a gotovo trideset godina kasnije otkrio je na koliko procenjuje vrednost kluba.

- Ako bih morao da prodam Dalas Kaubojse, ne bih pristao na cenu manju od deset milijardi dolara. Međutim, klub nije na prodaju. Klub je moje vlasništvo i tako će biti dok ga se ne odreknem ili dok ne umrem. Možda zvuči kao besmislica, ali pre bih bio vlasnik Dalas Kaubojsa, nego deset milijardi dolara - poručio je američkim medijima 76-godišnji Džons.

Džeri Džons se trenutno nalazi na 321. mestu najbogatijih ljudi sveta, sa imetkom procenjenim na 6,9 milijardi dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading