ĐOKOVIĆ MU SE UVUKAO U GLAVU: Novakov VELIKI RIVAL traži osvetu u Tokiju!

Autor:

Sport

27.07.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanos Cicipas priželjkuje okršaj sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem na Olimpijskim igrama!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Grk će u osmini finala na olimpijskom turniru igrati protiv Francuza Iga Umbera, dokle je stigao rutinskom pobedom nad Frensisom Tijafoom iz SAD, 6:3, 6:4 u meču koji je zbog kiše igrad pod zatvorenim krovom.

- Osećaj je bio drugačiji. Uživao sam da igram pod krovom. Osetilo se da je teren brži, ali to me nije zaustavilo u nameri da igram kako sam želeo. Uvek se trudim da nađem rešenje, da ispravim greške i to je bio slučaj i sada. Držao sam visok nivo koncentracije i igrao dobro kada je bilo važno- kaže Cicipas.

Njega su pitali i šta je neophodno da bi se pobedio igrač kakav je Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sve to dolazi sa samopouzdanjem i da ne razmišljate sa kim igrate. Mislim da previše igrača dozvoljava da im se to uvuče u glavu. Najvažnije je koncentrisati se na svoju igru kada igrate sa igračima poput Novaka. Ti igrači iz vrha su tamo s razlogom, ali ništa nije nemoguće. Svako od nas ima sposobnost da proizvede nešto dobro- zaključio je Cicipas.

Cicipas je, podsetimo se, vodio u finalu Rolan Garosa 2:0 u setovima, ali je na kraju izgubio, sada priželjkuje novi susret sa Đokovićem, a to je moguće samo u finalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading