TIJANA PROŠLA KROZ PAKAO PRE MEDALJE: Srušio mi se svet, bila sam tužna!

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put Tijane Bogdanović do bronzane meadlje u Tokiju bio je trnovit.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijana Bogdanović

Takmičarka u tekvondou se posle zlata u Riju ponovila još jednom medaljom - bronzom.

Prvi dan Olimpijskih igara počeo je trnovito za Tijanu, usled poraza u prvom kolu:

- Mnogo mi je bilo krivo kada sam izgubila prvu borbu, srušio mi se svet. Bila sam tužna, ali sam onda shvatila da postoji i dalje prilika za bronzanu medalju. Čim je moja protivnica ušla u finale, znači da je zaista dobra. Ona mi je obezbedila repersaž i priliku da uzmem bronzu. Znamo dobro tu protivnicu, to je moja prijateljica. Dolazila je iz Španije da trenira sa nama, išli smo i mi kod nje. Znamo se dugo, znali smo šta me očekuje, spremali smo se. Ali šta je, tu je. Ona je u tom trenutku bila bolja, a kvalitet je dokazala i osvojenim srebrom na kraju. Malo joj je nedostajalo da bude zlatna - iskreno će Bogdanovićeva za "Mozzartsport".

Tijana je zatim otkrila kako je uspela da vrati fokus i preko repasaža dođe do bronze:

- Izduvala sam se malo posle poraza, rekla sam sebi da ništa nije gotovo. Svesna sam koliko smo radili, koliko je truda uloženo za prethodnih pet godina. Pored svih bitki koje narod može da vidi, tu su bile i moje unutrašnje borbe, koje niko ne vidi a prisutne su svakodnevno. Bila sam ubeđena da zaslužujem tu medalju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading