(FOTO) NOLE ODUŠEVLJAVA NA SVAKOM KORAKU: Sreo DOBRO POZNATO LICE u Tokiju, iznenadio ga OVIM potezom!

Autor: Republika

Sport

24.07.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni atletičar Bosne i Hercegovine Amel Tuka je iskoristio priliku da se na Olimpijskim igrama fotografiše sa Novakom Đokovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tuka se podičio "selfijem" sa najbolji teniserom sveta na društvenim mrežama uz dirljivu poruku:

- Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: Pa gde si ti? Kontam, ko će sad biti, al' okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom! - oduševljen je bio atletičar.

- Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželeo sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Vimbldona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru - istakao je Tuka.

- Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet videti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da ce doći. Sretno Nole - napisao je ispod fotografije sa Novakom jedan od sedmoro predstavnika Bosne i Hercegovine u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading