ŠAMPIONI NA SVETOM ZADATKU: Maljković pravo u METU pred Olimpijske igre u Tokiju!

Autor:

Sport

22.07.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo rada, dana i godina uložili smo da dođemo na Olimpijske igre. Kad smo već tu, nasa sveti zadatak je da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu", poručio je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Božidar Maljković

- To smo pričali kad smo dolazili. Daj najviše što možeš tog dana i mirno spavaj. Mislim da smo spremni da to i uradimo. OKS je ustanova koja je stara 111 godina, ima veliku tradiciju. Mi smo naslednici velikih šampiona - rekao je Maljković na zvaničnoj konferenciji za medije olimpijskog tima.

- Ovi ljudi su najbolji deo srpskog naroda, nacije, Srbije i Republike Srpske.To kažem i ovde i u ovoj zemlji i u Banjaluci. Borićemo se za lična imena, familiju, rejting, timove i našu državu - dodao je Maljković.


- Olimpijski komitet očekuje da će hiljade i hiljade dečaka i devojčica krenuti posle ovih ljudi, šampiona, u sport. To je nasaa sveta misija i zadatak.

On je pozvao i novinare da pomognu u stvaranju dobre atmosfere.

- Da citiram Filipa Filipovića, koji je iz Beograda tražio da budemo pozitivni. Da ako ne možemo da pomognemo, da bar ne odmažemo u stvaranju dobre, prave atmosfere. A ona je u ljudima odlična. Naravno, prilike nisu, to sami znate. Kad se osvoji medalja, praksa je pokazala, a ja sam svedok tome, dobar deo te medalje zaslužuje i dobar, pravičan, ispravan novinar - istakao je Maljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading