ZVEZDA ZASIJALA STOTKOM: Crveno-beli se poigrali Mornarom i pokazali ko je glavni na Jadranu!

Autor:

Sport

17.11.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde rutinski su savladali Mornar u osmom kolu ABA lige rezultatom 104:71.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Mornara su jedino u uvodnim minutima uspeli da pariraju crveno-belima koji su uspeli da prebole poraz iz Evrokupa i da se konsolidiju. Posle uvodnog nesnalaženja dodali su gas Faje, Beron i Regland. Sjajno su zatvorili crveno-beli prvu deonicu, rezultat je bio 23:16.

Zaigrali su košarkaši Mornara ofanzivnije u nastavku, ali nije bilo dovoljno jer je razlika u kvalitetu bila očigledna, uzalud je Pavićević pokušavao da razdrma svoje izabranike, ali prednost je i dalje rasla. Sa veliko prednošću se otišlo na pauzu, 51:32 je bilo za crveno-bele.

Crveno-beli su i drugo poluvreme nastavili u odličnom ritmu, a na početku treće četvrtine dominirao Odžo. Izabranici Milana Tomića su odbranu odigrali na visokom nivou tokom čitavog meča što je rezultiralo i dobrim napadom. Uspeli su košarkaši Zadra da na kratko primire srpskog šampiona, u trećoj deonici je bilo 27:25 za beogradski klub.

RepublikaFoto: Starsport

U poslednjoj četvrtini Reglend je zakucao Mornar sa 3 trojke, ušao je Kešelj i prošetao se sa još dve trojke, košarkašima Crvene zvezde je sve išlo od ruke. Demoralisani su bili košarkaši Mornara, a crveno-beli stižu do stotke perfektnom igrom u poslednjoj četvrtini 29:12.

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Beron sa 18 poena, pratio ga je Odžo sa 16 i Ristić sa 14. 

U poraženom timu najbolji je bio Valer sa 19 poena, Braun sa 17 i Pavić sa 8 poena.

Crveno-beli su i dalje jedina poražena ekipa u ABA ligi.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading