POJAČANJE PRED PUT U PODGORICU: Dvojac u avionu crno-belih!

Autor:

Sport

17.11.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova igraju meč osmog kola ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici. Aktuelni šampion ABA lige je favorit, ali crno-beli imaju dva pojačanja pred ovaj duel.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana otputovali su u subotu uveče u Podgoricu gde ih u nedelju čeka derbi Jadranske lige protiv aktuelnog šampiona Budućnosti, a u avionu su se našli i mladi Uroš Trifunović, odnosno Rade Zagorac koji je pre nekoliko dana operisao nos.

Zagorcu je u utorak na treningu uoči puta u Sankt Peterburg na duel Evrokupa sa Zenitom, u duelu sa Đorđem Gagićem slomljen nos, zbog čega je morao da bude podvrgnut operativnom zahvatu, a u narednom periodu trebalo bi da nosi i zaštitnu masku.

Krilni košarkaš crno-belih gotovo izvesno neće nastupiti u sutrašnjem derbiju protiv Podgoričana, ali želi da bude uz ekipu na ovoj važnoj utakmici. Videćemo da li će i koliku minutažu imati do skoro povređeni košarkaši.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading