Još jedan SRBIN U NBA ligi?

Autor:

Sport

16.11.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praktično svakog leta Nikola Milutinov je u fokusu evropske i američke štampe, a kroz mesece pauze između dve sezone postavlja se isto pitanje - hoće li Srbin otići u NBA?

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Iako još nije osetio čari najjače košarkaške lige sveta, Milutinov je stalno na radaru čelnika San Antonija, koji polaže NBA prava na mladog centra. Zbog toga i ne treba da čudi što je generalni menadžer Sparsa Ar Si Bjuford u pratnji šefa skauting službe Klaudija Kripe bio u Pireju kako bi Nikolu Milutinova gledao u evropskom derbiju protiv Fenerbahčea. Nije prvi put da su rukovodeći kadrovi Sparsa na licu mesta gledali Milutinova, ali kako nekadašnji igrač Partizana igra sve bolje, očigledno je privukao veliku pažnju na sebe. 

Sparsi na oku drže i Žofrija Lovernja, koji je letos napustio Teksas kako bi potpisao za Fenerbahče. 

Milutinov je u porazu od Fenera imao šest poena, pet skokova i četiri asistencije, a promakla mu je šansa da uz zvuk sirene ispravi promašaj Najdžela Vilijams Gosa i overi pobedu u Dvorani mira i prijateljstva. 

Podsetimo, Nikola Milutinov je leta 2017. godine produžio ugovor sa Olimpijakosom do 2020. godine, uz izlazne, NBA klauzule za leto koje je prošlo, kao i narednu godinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading