ZVEZDA PALA U "PIONIRU": Monako razbio crveno-bele za prvo mesto u grupi!

Autor:

Sport

14.11.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde upisali su treći poraz u Evrokupu pošto je u "Pioniru" od njih bi bolji Monako rezultatom 91:75, koji je ovom pobedom preuzeo vodeću poziciju u grupi.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Zvezda - Monako!

Prva četvrtina donela nam je zanimljivu borbu u kojoj su košarkaši Crvene zvezde nakon početnog vođstva zaostajali većinom prve četvrtine nekoliko poena za rivalom, ali na kraju su uspeli da nakon deset minuta budu izjednačeni. Izuzetno efikasna prva četvrtina je odigrana u "Pioniru", nizali su se poeni sa obe strane, kod domaćih su sjajno startovali Regland i Dobrić, a Nidam i Robinson su pogađali kod gostiju.

Početak druge četvrtine doneo je Crvenoj zvezdi vođstvo u ovom meču. Bilo je oscilacija i promena rezultata i tokom druge deonice, ali na odmor sa poenom prednosti odlazi Crvena zvezda. Na sekund pre poluvremena Majk Cirbes je Zvezdi doneo tu prednost. Rezultat je bio 45:44. Međutim, bilo je očigledno da Zvezda ne može da dođe do prepoznatljive igre, bilo je dosta propusta u odbrani.

Treća četvrtina je bila kobna za beogradske crveno-bele. Pravili si izabranici Milana Tomića grešku za greškom, a Nidam i Kikanović su bili ključni igrači u gostujućem timu. Stigao je Monako čak do 20 poena prednosti, a Tomić je zamenio skoro celu prvu postavu. Nisu imali košarkaši Zvezde rešenje ni u odbrani ni u napadu.

RepublikaFoto: Starsport

Iako su crveno-beli pokušavali da dođu do preokreta početkom poslednje deonice, Monako je potpuno razbio igru beogradskog kluba. Nervozni crveno-beli nisu uspevali da poentiraju, a greške su se ređale jedna za drugom.

Ovo je drugi uzastopni poraz crveno-belih u Evrokupu, a prva u "Pioniru".

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading