Pejdž: Ne možeš da igraš dobro samo 32 minuta

Autor:

Sport

14.11.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Markus Pejdž igra sve bolje. Od kada je došao Trinkijeri Partizanov Amerikanac se probudio. Ipak, ni on nije pomogao timu da ne izgubi protiv Zenita u gostima.

 

RepublikaFoto: Starsport

- Bila je teška utakmica, igrali smo odlično u prvom poluvremenu, u drugom loše. Oni su pogodili neke šuteve i nismo imali vremena da se vratimo. Problem nam je što ne igramo 40 minuta dobro. U drugom delu su nas stigli, odgovorili smo, ali nije bilo vremena. U Evrokupu ne može da se igra samo 32 minuta.

- Pred nama su važne utakmice, moramo da nastavimo da igramo dobro, da napredujemo, i da probamo da dobijemo. Imamo samopouzdanje. Ide Budućnost, pa derbi. Gledao sam snimke i znam šta me čeka, ali dok ne osetim lično neću znati kako - jasan je Pejdž.

Marinković je znao gde je Partizan pogrešio.

- Sjajno smo igrali u prvom delu, ali smo pali fizički i u odbrani. Otišli su na plus 13, nismo uspeli da se vratimo, a nesrećno smo primili neke zicer - zaključio je on.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading