Džikić: Teško je naći igrača, neki misle da se sve RASPALO

Autor:

Sport

14.11.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Džikić je dobio podršku od prvog čoveka Budućnosti Dragana Bokana. Sada je red i da neki igrači stignu u Podgoricu.

RepublikaFoto: Starsport

- Njega morate da pitate o tome. Nešto radimo, pa se izjalovilo to što smo mislili. Tržište je dosta nezahvalno za ovaj nivo takmičenja. Problem je dovesti igrača koji hoće da se uklopi. Treba naći nekoga ko nije pipnuo loptu od juna pa na ovamo. Jedan nas je odbio, jer mu geografski ne ogovaramo. Prošle godine je bilo lakše, a zbog mnogo razloga smo se odlučili za drugačija rešenja ove sezone. Ne funkcioniše kako smo očekivali, ali je rano da se otvara kompleksna priča. Siguran sam da ima ljudi koji veruju da je stanje apokaliptično - rekao je Džikić.

On se osvrnuo i na meč protiv Baskonije.

- Radi se o veoma pokretljivom timu sa “dugačkim” igračima na poziciji centra, što nije baš sjajna varijanta. Otežava znatno igranje krila na poziciji krilnog centra. Uz to su agresivni u odbrani, presing igrau po celom terenu i moramo da pokušamo da odradimo taj meč bolje nego prethodne duele. Da izađemo i da se borimo. Za ostalo, videćemo kako se bude stanje odvijalo - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading