Budućnost dobila: Džikić propustio konferenciju zbog zdravstvenih problema

Autor:

Sport

11.11.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija za medije posle meča ABA lige između Mornara i Budućnosti u Baru nije imala predivđen tok, jer na njoj nije bilo trenera gostiju Aleksandra Džikića.

RepublikaFoto: Buducnost VOLI
Aleksandar Džikić

Budućnost je pobedila Mornar sa 99:95, a na pres konferenciji se umesto Aleksandra Džikića pojavio prvi asistent Srđan Flajs, koji je objasnio da je on došao da priča o meču jer je prvi trener tima Budućnosti zbog zdravstvenih problema morao da napusti dvoranu odmah posle meča.

Džikić je odmah posle meča osetio slabost, jače kucanje srca, malaksalost. Odmah je napustio dvoranu, ali potrebe da se zove hitna pomoć nije bilo. Sjajni stručnjak je na svu sreću imao samo privremenu slabost, kao posledicu stresa, stanje se brzo stabilizovalo i ekipa je zajedno sa Džikićem koji se oseća dobro krenula put Podgorice.

- Odigrali smo jako dobro prvo poluvreme. Kontrolisali smo dešavanja na parketu i mirno išli ka pobedi. Dozvolili smo Mornaru da se vrati u meč. Napravili smo dosta grešaka, ali je i Mornar ušao u sjajan šuterski niz. Na kraju je usledila neizvesna završnica u kojoj smo na osnovu svega viđenog zasluženo stigli do pobede - rekao je Srđan Flajs i odmah napustio pres konferenciju.

Na kraju, kada se sve sabere i oduzme, utakmica u Baru je završena sjajno po Budućnost. Stigli su Podgoričani do pobede, a ono što je važnije od toga, stanje Aleksandra Džikića koje nije izgledalo ni malo dobro posle meča, se brzo stabilizovalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading