Vilijam Gos: Zanimljivi su derbiji u Srbiji i Grčkoj

Autor:

Sport

11.11.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Olimpijakosa Najdžel Vilijams Gos rekao je posle poraza u velikom grčkom derbiju od Panatinaikosa da je sada najvažnija dobra analiza te utakmice.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Najdžel Vilijam Gos

Panatinaikos je u OAKA Areni stigao do trijumfa rezultatom 93:80 u meču šestog kola Evrolige.

Crveno-belima pripao je prvi deo igre, ali je Panata uspela da preokrene i stigne do četvrte pobede u elitnom takmičenju.

- Moramo dobro da sagledamo utakmicu sa svih strana i da dobro razumemo šta se dogodilo. Mnogo stvari je trebalo da uradimo drugačije, i ja sam mogao mnogo toga da odigram na drugačiji način. Kao što sam rekao, pogledaćemo snimak utakmice i videti šta sve treba da popravimo, pojedinačno i kao tim - rekao je bivši igrač Partizana.

On je dodao da će Olimpijakos biti spreman za naredni veliki meč protiv Fenerbahčea na domaćem terenu.

- Svi odgovori nalaze se u tom meču protiv Panatinaikosa. Moramo tu utakmicu da zaboravimo što pre, i dobre i loše momente. Svaka utakmica je drugačija, moramo da izađemo na teren sa novom energijom i fokusiramo se na novu utakmicu -  objasnio je Vilijams Gos.

On je već imao priliku da doživi atmosferu velikog derbija kada je nosio dres Partizana.

- To su sve velika rivalstva. Teško je uporediti, obe strane imaju ogromnu bazu navijača, koji su veoma strastveni u navijanju za svoj tim. Zanimljivo je igrati u takvoj atmosferi - zaključio je košarkaš Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading