TRESE SE GRČKA: Olimpijakos traži da PAO leti iz Evrolige!

Autor:

Sport

10.11.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Olimpijakos zahteva od Evrolige da izbaci njegovog najvećeg rivala Panatinaikos iz takmičenja, posle optužbi koje je vlasnik tog kluba Dimitris Janakopulos izneo na račun Pirejaca.

Navijači Olimpijakosa!

Naime, Janakopulos je neposredno posle utakmice dva tima u šestom kolu Evrolige, u kojoj je PAO slavio posle produžetka, rekao da su čelnici Olimpijakosa pokušali da podmite dvojicu sudija Poljaka Jakuba Zamojskog i Italijana Karmela Paternika.

Iz pirejskog kluba su to okarakterisali kao gnusne laži i klevete, pa su angažovali advokate u odbrani svog ugleda.

- Stav Janakopulosa i Panatinaikosa prevazilazi sve granice. Mi ćemo odmah preći na konkretnu akciju kako bi istina izašla na videlo i sačuvao se ugled Olimpijakosa. Putem pisma, koje ćemo poslati čelniku Evrolige Đordiju Bertomeuu, zahtevaćemo hitnu primenu kazne koja će Panatinaikos izbaciti iz takmičenja- navodi se, između ostalog, u saopštenju Olimpijakosa.

Inače, u izveštaju delegata sa te utakmice navode se reči Janakopulosa koje optužuju Paternika i Zamojskog da su primili po 20.000 evra od Olija, pa ostaje da se vidi kako će Evroliga reagovati posle svega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading