VAŽNO SAOPŠTENJE: Crveno-beli digli "delije" na noge!

Autor:

Sport

10.11.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda će 20. novembra će ekipi Andore u 7. kolu Evrokupa, a crveno-belu su odlučili da povedu navijače na gostovanje kako bi pomogli klubu u ovoj kako su naveli izuzetno važnoj utakmici.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- KK Crvena zvezda poziva sve zainteresovane pristalice crveno-belih na utakmicu u Andoru, gde će srpski šampion i predstavnik naše zemlje u Evrokupu, odigrati važan meč sa domaćim istoimenom klubom. Ova utakmica za šampiona Srbije je izuzetno važna, a protivnik je ekipa koja je pokazala kvalitet i u Beogradu i na teškim gostovanjima poput Madrida, gde je Andora zabeležila pobedu savladavši aktuelnog prvaka Evrope Real. Zato je crveno-belima podrška na ovom "vrućem" gostujućem parketu, izuzetno važna, kako bi uz svoje pristalice košarkaši pokušali da dođu do izuzetno vredne pobede. Ova utakmica je posebno interesantna i zbog činjenice da se ona igra u gradu Andorra La Vela koji je nastao još 1278. godine, i ceo grad predstavlja jedinstven istorijski spomenik. Sve pobrojano čini jedinstvenu priliku pristalicama Crvene zvezde da posle dugo vremena budu uz svoje košarkaše, pomognu im da dođu do pobede, ali i posete grad koji je jedinstvena turistička destinacija - stoji u saopštenju KK Crvene zvezde.

Zvezda se posle šest kola nalazi na prvom mestu sa učinkom 4-2, dok je Andora treća sa 3-3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading