LUDI AMERI: Jokić je homofob!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

09.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić novčano je kažnjen sa 25.000 američkih dolara iz zdravom razumu neznanih razloga jer je nakon meča sa Čikago Bulsima 31. oktobra koristio sintagmu "no homo" pre početka rečenice u intervjuu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić kažnjen!

- Nisam homoseksualac, ali je on duži nego što mislite - aludirajući na raspon ruku košarkaša Čikago Bulsa Vendela Kartera Džuniora.

Verovatno zato što je Srbin stigla je i kazna na adresu superstara "grumenja" jer je u izjavi koristio "no homo", što može imati i negativnu konotaciju kada je u pitanju gej-populacija, odnosno mrzovolja prema istoj.

Kao da je taj trenutak psihološki ukanalio srpskog košarkaša koji nakon toga ne može da se sastavi. Brojke mu opadaju iz meča u meč, a u poslednjem susretu je doživeo zabrinjavajući pad, kada je za čitav meč šutnuo samo jednom na koš. To je primetio i trener Denvera Majk Meloun.

- Ovo je već treća, četvrta utakmica u kojoj ne šutira. Tačno je da je nesebičan, kao i da je Memfis sjajan u defanzivi…Naravno da bih voleo da šutira više, međutim, u ovom trenutku to ne radi i moramo da shvatimo zašto je tako - kazao je Meloun.

Bogdanović onaj stari, Bjelica ni vola da ubode

Bogdan Bogdanović vratio se na teren nakon duže pauze posle operacije kolena za svoj Sakramento. On je u porazu "kraljeva" od Toronta rezultatom 114:105 postigao sedam poena uz jednu asistenciju i dve uhvaćene lopte.

- Mislio sam da ću biti umorniji... Važno je da su noge i kolena dobro - izjavio je bek reprezentacije Srbije.

Na istom susretu Bogdanov saigrač Nemanja Bjelica uspeo je da promaši svih sedam šuteva za 18 minuta provedenih na parketu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading