Cedevita grabi ka TOP 16!

Autor:

Sport

07.11.2018

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Cedevite savladali su u šestom kolu Grupe B u Zagrebu Limož 91:71 i na taj način se primakli plasmanu u narednu fazu.

Džejkob Pulen

Klub iz Zagreba je odlično ušao napadački u utakmicu i rano došli do dvocifrene prednosti. Sa velikom prednošću su otišli na pauzu, ali je bilo malo nesigurnosti u igri Cedevite u nastavku, što je francuski predstavnik iskoristio i približio na -5, međutim odličnom odbranom kao i trojkama Džejkoba Pulena domaćin je zatvorio utakmicu i što je najvažnije, slavio sa većom razlikom nego što je izgubio u Francuskoj.

Kod Cedevite najefikasniji bio je Eldžin Kuk sa 19 poena, dok su Pulen i Kobs zabeležili po 17. Na drugoj strani Aksel Butej je zabeležio 13, a Vilijam Hauard dva poena manje. Ovom pobedom Cedevita je došla do polovičnog učinka 3-3 i nalazi se na trećem mestu iza Lokomotive i Albe, a ispred Tofaša koji ima 2-4, koliko i Limož.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading