VEČE PUNO EMOCIJA: "Delije" se vratile, Zvezda za Jagodu demolirala Galatu!

Autor:

Sport

30.10.2018

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo veče u "Pioniru"... Košarkaši Crvene zvezde su u petom kolu Evrokupa bili bolji od ekipe Galatasaraja (87:57). Bio je ovo meč koji je predstavljao mnogo više od same utakmice.

RepublikaFoto: Starsport

Ove večeri "Pionir" se još jednom poklonio Marku Ivkoviću Jagodi. Navijač kojeg su mučki ubile pristalice Galatasaraja. "Delije" su ponovo, posle duge pauze i bojkota, bile tu, a kada se na tribinama pojavio Jagodin lik, uz pesmu:"Dobro znaj" bilo je jasno da Zvezda ne može da izgubi.

Od starta utakmice domaći su bili bolji rival. Nizali su se dobri potezi, a prednost je rasla. U prvom poluvremenu bilo je čak i 18 poena razlike. U nastavku Galata je pokušala da se vrati, ali nije bilo šanse. Beron je pogađao kada je bilo potrebno, razigrao se i Regland, dok centri tima iz Turske nisu imali rešenje za Cirbesa.

Posle Breše, Zvezda se probudila. Sve je ovoga puta išlo od ruke, a Galata nije znala šta je snašlo. I u nastavku slika na terenu se nije promenila. Crveno-beli su zadržali ozbiljnost i pored toga što je bilo jasno da je utakmica rešena.

Najbolji u redovima crveno-belih bio je Regland (21 poena), dok je Beron dodao 16, a Cirbes 15 poena.

 

TABELA GRUPE A:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading