PERPEROGLU UZBUĐEN PRED GALATU: Ovo je posebna utakmica...

Autor:

Sport

29.10.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Galatasaraj u 5. kolu Evrokupa, a Stratos Perperoglu očekuje težak meč, međutim nada se da će uz podršku navijača uspeti da nadigraju turski klu.

RepublikaFoto: Starsport
Stratos Perperoglu

- Očekujemo tešku utakmicu kao i svaka što je bila u Evrokupu. Igramo kod kuće, treba da kontrolišemo ritam, da trčimo i da odigramo dobar meč - rekao je Perperoglu.

Ovo je poseban meč za crveno-bele jer je neposredno pre utakmice sa Galatasarajem u Turskoj nastradao veliki navijač Zvezde, Marko Ivković, kome će saborci sa tribina na predstojećem meču odati počast.

- Znam da je za navijače ovo posebna utakmica, ali mi moramo da radimo naš posao na parketu. Da ostanemo fokusirani, mi moramo da dobijemo meč uz podršku sa tribina. Svi smo uzbuđeni zbog atmosfere, hoćemo da iskoristimo tu energiju-rekao je košarkaš crveno-belih.

Osvrnuo se i na kvalitet protivnika za koga smatra da je veoma dobar.

- Imaju talentovane pojedince, nisu počeli sezonu kako treba, zato žele da pobede. Imali smo iskustvo protiv Breše koja je imala skor 0-3 i to ne smemo da dozvolimo da se ponovi - zeključio je Perperoglu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading