Može li Kari da bude MVP? - Naravno!

Autor:

Sport

29.10.2018

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Golden Stejta dobro su započeli novu sezonu u kojoj je cilj isti kao i prethodnih godina - titula NBA lige. Najbolji igrač ekipe iz San Franciska Stef Kari mogao bi da postane najkorisniji igrač po treći put u karijeri, a mnogi su uvereni u to kao recimo njegov saigrač Andre Iguadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

- Pitajte NBA, čoveče. Nema veze to što on uradi, kažu da smo mi loši za ligu... Nadam se da će Stef osvojiti svaku nagradu koju može. On je najbolji plejmejker u ligi, ali neće dobii nagradu jer kažu da smo mi predobri. Tako je kako je - ističe Igudala.

Kevin Durent, koji je bio MVP u sezoni 2013/2014, smatra da svi uglavnom traže nekog novog za MVP-ja, ali da Kari može da promeni narativ.


- Naravno da može da bude MVP, ako se gleda jedino ono što se dešava na terenu. Narativi igraju važnu ulogu, mislim da je MVP ovih dana neka zvezda u usponu kada je reč o nagradam u NBA. Ali potrebno je da neko uradi nešto ovako (Durent misli na Karijevih 11 trojki i 51 poen Vizardsima) da bi se taj narativ promenio - kaže Durent i dodaje:

- Igrači koji su dugo u ligi, koji su već osvajali MVP nagradu, siguran sam da ih glasači previđaju - ne sa zlom namerom, već samo zbog činjenice da traže nekog novog, sledećeg igrača. Treba ih probuditi utakmicama kao što je ta - zaključio je Karijev saigrač.

Kari ove sezone za sada prosečno beleži 33,9 poena, 5 skokova i 5,6 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading