PRED GALATU - Tomić : Moramo da odigramo dobru odbranu

Autor:

Sport

29.10.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u Evrokupu dočekuju ekipu Galatasaraja, a trener Milan Tomić više je nego oprezan pred ovaj meč.

RepublikaFoto: Starsport

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra mnogo bolj nego što to njeni rezultati trenutno pokazuju. Igru turskog tima kreiraju dobri stranci, Vebster, Herison, Zek August, Slovenac Jaka Klobučar, ali imaju i nekoliko dbrih domaćih igrača koje predvodi bek i kapiten Koksal. Dakle, miks stranih i domaćih, na prvom mestu iskusnih igrača, koji igraju dobru napadačku košarku što govori i podatak od preko 86 ubačenih poena po meču u takmičenjima, Zato moramo da odigramo dobru odbranu, da igramo snažno sa puno energije, čime bi stvorili uslove da dođemo do važne pobede i bodova - rekao je trener Milan Tomić. 

Kapiten Branko Lazić veruje da ovaj meč rešava dobra odbrana.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima odličan napad, koja ubacuje mnogo poena i koja igra mnogo bolje nego što pokazuju njihovi rezultati. U prošlom kolu izgubili su u samom finišu utakmicu od Monaka, i sigurno će reagovati. Sa druge strane, mi želimo novu pobedu, i do nje će nam put biti lakši ako budemo kontrolisali ritam utakmice, i ako budemo igrali kao tim - jasan je Lazić.

Meč je na programu u utorak (19.00) a posle dužeg vremena i najvatrenije pristalice će biti u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading