Bjelica ukrao magiju "Čarobnjacima": IZDOMINIRAO!

Autor:

Sport

27.10.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su na svom terenu Vašington Vizardse rezultatom 116:112, a najzaslužniji za treći trijumf ekipe iz Kalifornije u sezoni NBA lige bio je srpski krilni centar Nemanja Bjelica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Bjelica je počeo meč kao starter i na terenu je proveo 36 minuta. Za to vreme je postigao 26 poena, te je bio najefikasniji igrač u svojoj ekipi. 

Srpski košarkaš je iz igre šutirao 9-16, 6-10 za tri poena, 2-3 sa linije penala, a za dabl-dabl je imao i 12 skokova. Bjelica je imao tri asistencije, jednu blokadu i jednu ukradenu loptu, uz odličan +/- od +16.

Osim srpskog krilnog centra, u ekipi Kingsa bili su zapaženi još Badi Hild sa 22 poena, Dearon Foks sa 18 poena i devet asistencija, kao i Vili Koli Stajn, koji je ubacio 17 poena, a imao je i 11 skokova i sedam asistencija. 

Bogdana Bogdanovića i dalje nije bilo u timu Sakramenta zbog oporavka posle povrede i operacije kolena. 

U redovima Vašingtona Džon Vol je postigao 26 poena, Keli Oubre junior 22 poena, Bredli Bil 21, a Džef Grin i Markif Moris po 13 poena.  

Sakramento sa skorom 3-3 zauzima osmo mesto na tabeli Zapada NBA, dok je Vašington na Istoku 12. sa jednom pobedom i četiri poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading