Trener FMP-a pred duel sa Zvezdom: Biće teško!

Autor:

Sport

26.10.2018

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši FMP-a iz Železnika ove subote igraju meč petog kola ABA lige na svom parketu protiv šampiona Srbije ekipe Crvene zvezde. Trener domaćih Vladimir Jovanović istakao je da njegov tim očekuje jako težak duel.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Jovanović

"Panteri" će Zvezdu ugostiti na svom terenu.

- U goste nam dolazi odlična ekipa Crvene zvezde, koja igra sjajno od početka sezone, što prate i dobri rezultati. Crveno-beli imaju balans između unutrašnje i spoljašnje igre, uvek mnogo razigranih igrača i veoma je teško pripremati se za njih - rekao je Jovanović.

On je objasnio i šta je cilj njegove ekipe na takvom meču.

- Glavni cilj nam je da u utakmicu uđemo hrabro, odigramo čvrsto i da pokušamo da ispariramo protivniku. Takođe, to je prilika da pokažemo da imamo kvalitet i da iz svojih poraza izvlačimo pouke i da ispravljamo greške - rekao je trener FMP.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prošlosezonskog okršaja kada je Nenadić nosio dres FMP-a

Ekipu Crvene zvezde analizirao je i plejmejker tima iz Železnika Matic Rebec.

- Zvezda je jedan od favorita za osvajanje ABA lige. Učinićemo sve da popravimo utisak iz Podgorice. Daćemo svoj maksimum na toj utakmici. Na kraju ćemo videti za šta će to biti dovoljno - zaključio je Rebec.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading