EL: Nemilosrdni Real ponizio Budućnost! Žoc pocrveneo od muke, Bajern upisao novu pobedu!

Autor:

Sport

25.10.2018

19:26 >> 21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Budućnosti doživela je debakl pošto je poražena od Real Madrida rezultatom 89:55. Fenerbahče je pretrpeo poraz od Efesa rezultatom 89:83, dok je Bajern slavio nad Baskonijom 77:71.

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Aleksandar Džikić

Madriđani nisu imali milosti, videla se razlika u kvalitetu, izabranici Aleksandra Džikića su samo figurirali naterenu, u nekim trenucima je bilo mučno gledati. Rendolf i Kerol su za Real ubacili po 11 poena, dok se u timu Budućnost najviše istakao Gordić sa 13.

Silovito su krenuli izabranici Željka Obradovića, furiozno je izgledala prva četvrtina košarkaša Fenera, za kratko vreme su stekli dvocifrenu prednost, ali Efes je uspeo da se popuno vrati u meč i da slavi u gostima.

U drugoj četvrtini igrao se egal, međutim, Efes uspeva da sjajnom igrom potpuno nadigra turskog šampiona u trećem kvartalu. Pokušao je Obradović da na tajm-autu motiviše svoje igrače, ali Efes je imao svoje veče.

Od srpskih igrača se izdvojio Vasilije Micić koji je zabeležio 13 poena i solidnu partiju u pobedi svoje ekipe, dok je Marko Gudurić zabeležio 10 poena u porazu Fenera, nešto slabiji učinak je imao Nikola Kalinić koji je zabeležio 6 poena.

Najefikasniji u ekipi Efesa bio je Rodrig Bobua sa 17 poena, Adrijen Moerman je dodao 15, a Tibor Plajs.

Kod Fenera, Jan Veseli je dominirao sa 24 poena, osam skokova i sedam asistencija, Nikolo Meli je ubacio 14 poena, Kostas Slukas 11.

RepublikaFoto: euroleague.net

Bajern je stigao do skora 2:2 u Evroligi. Od srpskih košarkaša u dresu Bajerna Vladimir Lučić je zabeležio devet poena, a Stefan Jović sedam, uz četiri asistencije, dok se Nemanja Dangubić nije upisao. Najefikasniji bio je Derik Vilijams sa 22 postignuta poena. U gostujućem sastavu istakao se Vensan Pojrije sa 24 poena.

Armani iz Milana je ostvario novu pobedu, pošto je u dramatičnom meču bio bolji od Himkija i savladao ga minimalnim rezultatom 81:80.Vladimir Micov je postigao 6 poena za tim Armanija, dok Nemanje Nedovića nije bilo u sastavu.

Olimpijakos je savladao košarkaše Makabija u Atini rezultatom 88:77. 

 

Evroliga 4.kolo

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading