MORALA JE I ZVEZDA DA KIKSNE: Breša prekinula pobednički niz crveno-belih!

Autor:

Sport

24.10.2018

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz ove sezone pošto su na gostovanju Breši izgubili rezultatom 69:61.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Silovito je Crvena zvezda otvorila susret, predvodili su Faje i Beron, nizala se trojka za trojkom. Činilo se da košarkaši Breše nemaju šta da traže protiv raspoloženih crveno-belih, u jednom trenutku je na semaforu pisalo 20:2 za klub sa Malog Kalemegdana. Uspeli su domaći da se probude posle neverovatne serije Zvezde, ali sa velikom prednošću Zvezda rešava prvu četvrtinu 31:15.

U nastavku je italijanski klub potpuno istopio prednost crveno-belih, domaći su konačno uhvatili ritam, a crveno-beli su pravili grešku za greškom. Italijani su se potpuno vratili u meč i oni su se pitali za dešavanja na terenu, sa plus jedan odlaze na predah.

Činilo se da se vratila Zvezda posle pauze, ali košarkaši Breše su igrali po principu "sad ili nikad", a crveno-belima nije išlo od ruke, raspucali su se domaćini i treću deonicu završavaju sa velikih 6 razlike.

Nije ni u poslednjem kvartalu išlo crveno-belima, a košarkaši Breše nisu odstupali od svoje igre. Uzalud je Milan Tomić pokušavao da motiviše svoje igrače na tajm-autu. Mirno su Italijani odigrali završnicu, a košarkaši Crvene zvezde su doživeli prvi poraz ove sezone.

 

Evrokup, 4. kolo GRUPA A

KK Breša - Crvena zvezda

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading