ASVEL SLAVIO U "PIONIRU": Janković debitovao, Partizan vezao i četvrti poraz

Autor:

Sport

23.10.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u četvrtom kolu Evrokupa od ekipe Asvela na svom terenu -89:78.

RepublikaFoto: Starsport

Tim iz Humske vezao je tako i četvrti poraz u dva takmičenja koje igra. Posle Valensije, kao i Mornara i Krke u ABA ligi, i tim iz Francuske bio je bolji od ekipe Nenada Čanka.

Domaći su igrali na momente dok je Asvel tokom celog susreta držao rezultat. Partizan je imao i 13 poena minusa, dva puta se u drugom poluvremenu spuštao na šest poena zaostatka, ali više od toga nije mogao. Asvel je preko svojih iskusnih igrača odbio svaki napad.

Na ovom meču debitovao je Stefan Janković. Bivši igrač Crvene zvezde ostavio je sasvim solidan utisak i na osnovu prve utakmice se čini da će biti pravo pojačanje (11 poena). 

Najbolji u redovima Partizana bio je Džok Lendejl sa 12 poena, dok je Avel predvodio Kahudi (21 poena). Iskusni Francuz držao je pravi mali čas košarke u "Pioniru".

Crno-beli su na ovom susretu igrali bez Radeta Zagorca i to je bio veliki hendikep koji nije mogao da se nadokandi.

Naredi susret Partizan igra protiv Zadra u petak i to u "Areni". Crno-beli su u krizi, a ako ovako nastave veliko je pitanje koliko će još Nenad Čanak biti trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading