BERON PRED BREŠU: Svaka utakmica je na svoj način posebna!

Autor:

Sport

23.10.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ove srede od 20.30 časova igraju meč četvrtog kola Evrokupa protiv italijanske Breše. Igrač crveno-belih Bili Beron otrkio je svoja očekivanja od ovog duela, a naravno pobeda je imperativ.

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron

- Breša će očajnički tražiti trijumf. Znamo da su dobra ekipa, moramo da ih respektujemo. Potrebno je da igramo u našem stilu, sa jakom odbranom. Priprema nam je veoma bitna, sve ono što trener kaže mi moramo da ispoštujemo i ostanemo fokusirani svih 40 minuta - rekao je Beron.

Ekipa Breše voli da igra na veći broj poena, ali od početka sezone, na sedam mečeva, samo je jednom slavila, a šuter iz Pensilvanije smatra da ne sme biti opuštanja i da je svaka utakmica temelj za nastavak sezone.

- Imaju dosta talentovanih igrača, moramo dobro da ih čuvamo u igri 1 na 1. Dosta šutiraju i moramo da ih iskontrolišemo u napadu. Što se mene tiče, svaka utakmica je posebna i počinjem je od nule. Poštujemo svakog protivnika, ali znamo zašto smo ovde, došli smo da pobeđujemo. Na početku sezone su velika očekivanja, ali ako igrate sjajno u oktobru, ne znači da će tako biti u martu ili aprilu. Svaka utakmica je temelj koji postavljamo za nastavak sezone - zaključio je 27-godišnji američki košarkaš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading