TOMIĆ ZAHTEVA OPREZ: Pod pritiskom smo dobrih partija!

Autor:

Sport

23.10.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Breši u meču 4.kola Evrokupa. Crveno-beli su u dobrom ritmu, nakon Andore, savladana je i ekipa Igokee u okviru ABA lige, a trener Zvezde Milan Tomić smatra da njegov tim mora da igra oprezno.

RepublikaFoto: Starsport
Trener crveno-belih

Crveno-beli za sada imaju perfektan skor u grupi A Evrokupa, dok je italijanski predstavnik na začelju tabele sa 3 poraza.

Trener Crvene zvezde  nema problema sa povređenim igračima, ali i pored uloge favorita u predstojećem meču, poziva na dozu opreza.

- Moramo da budemo potpuno spremni za ovu utamicu, očekuje nas tim koji igra vrlo agresivno na svom terenu, sa druge strane pokušavaju da igraju u tranziciji I kontranapade. Do sada nemaju ni jednu pobedu u Evrokupu, I meč sa Zvezdom je samo jedan dodatni motiv, što znači da i mi moramo da budemo maksimalno oprezni, i da odigramo kvalitetnu utakmicu ali svih 40 minuta, jer 35 neće biti dovoljno. Imaju dosta iskusnih dobrih igrača, dosta energije u tim igračima, i negde bi bilo lakše pripremiti ovu utakmicu da Breša ima skor 3-0. Ovako pritisak je na nama- rekao je trener crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

- Odlazimo u goste ekipe koja ima skor 0-3 i koja će sigurno pokušati da dođedo prve pobede u ovogodišnjem takmičenju na svom parketu. Sa druge strane mi želimo da nastavimo seriju pobeda i naš cilj se zna. Ekipa Breše preti kao tim, najviše u tranziciji, svi trče dobro i šutiraju, i to rade iz svih pozicija, zato moramo da kontrolišemo ritam utakmice svih 40 minuta i to je neki osnovni i primarni cilj za ovaj meč i naš uspeh- rekao je Davidovac.

Utakmica Breša - Crvena zvezda  igra se u sredu od 20.30 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading