NBA: Lebron heroj, pa tragičar! Dončić i Vučević izdominirali!

Autor:

Sport

23.10.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi izgubili su i treću utakmicu na startu sezone, ovog puta od San Antonija posle produžetka 143:142.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron i Greg Popovič!

Lebron Džejms je imao priliku da donese trijufm svom timu u produžetku, ali je promašio dva slobodna bacanja. On je upisao 32 poena uz 14 asistencija i osam skokova, ubacio je i trojku za produžetak, ali nedovoljno za ekipu Grega Popoviča.

Efikasniji od Lebrona bio je Kajl Kuzma sa 37 poena, osam skokova i tri asistencije, međutim, Peti Mils je sedam sekundi pre kraja utakmice pogodio sa poludistance za konačnih 143:142 i stavio tačku na ovaj meč.

 

 

Golden Stejt je pobedio Finiks Sanse sa 123:103, ovo je Voriorsima treća pobeda. Stef Kari je bio najefikasniji sa 29 poena, imao je i četiri iskoka i osam asistencija, a pratio ga je Kevin Durant sa 22 poena. U ekipi koju s klupe vodi Igor Kokoškov najbolji je bio Devin Buker sa 28 poena, a poen manje upisao je Ti-Džej Voren.

 

 

Memfis je slavio na gostovanju Juti 92:84. Najefikasniji u pobedi Memfisa je bio Majk Konli sa 23 poena, dok je u Juti Džej Krauder ubacio 15.

Vašington i Portland su igrali produžetak, a Vizardsi su salvili 125:124.Meč je trojkom prelomio Markif Moris, a on je ujedno sa 28 poena bio najefikasniji igrač Vašingtona, a Jusuf Nurkić meč završio sa 22 poena, uz 18 skokova.

Luka Dončić je ponovo odigrao dobru partiju u pobedi Dalasa nad Čikagom rezultatom 115:109. Sa 19 poena i šest asistencija bio je jedan od boljih u domaćem timu.

Bolji od Bostona je bio Čikago, rezultatom  93:90.Partiju večeri u timu Orlanda odigrao je Nikola Vučević, koji je sa 24 ponea bio najefikasniji igrač, a uz to je imao i 12 skokova, asistenciju i tri ukradene lopte. U poraženom timu Kajri Irving je zabeležio 22 poena, osam skokova i peta asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading