ČANAK: Daćemo sve od sebe, veoma važan meč

Autor:

Sport

22.10.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugu pobedu u grupnoj fazi Evrokupa košarkaši Partizana tražiće u duelu sa najtrofejnijim francuskim klubom.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbc
Nenad Čanak

Rekorder po broju titula u Francuskoj stiže u "Pionir", a trener Nenad Čanak ističe da duel sa ASVEL-om može mnogo toga da donese po pitanju plasmana.

- Utakmica je veoma važna za obe ekipe jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. ASVEL je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju - rekao je Čanak za klupski sajt.


Crno-beli imaju jednu pobedu na tri meča u Evrokupu, dok je ASVEL zabeležio trijumf više, a pritom ima skor 6-0 u francuskom šampionatu.

- Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji u datom momentu mogu da na terenu naprave razliku. Što se nas tiče, dobar rezultat bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da kroz 40 minuta košarke do njega i dođemo - poručio je Nenad Čanak.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Kapiten Novica Veličković veruje da crno-beli mogu do druge pobede uprkos tome što ih čeka okršaj sa izuzetno kvalitetnim rivalom.

- Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu - istakao je Veličković.


Utakmica 4. kola Grupe C između Partizana i ASVEL-a igra se u utorak, 23. oktobra od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading