Bobi igrao "na kašičicu": Tesna pobeda Klipersa

Autor:

Sport

22.10.2018

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Hjuston Rokitse rezultatom 115:112 u poslednjem meču na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bobi Marjanović

Ekipa iz LA je u svom "Stejpls Centru" ostvarila drugu pobedu u sezoni, posle početnog neuspeha protiv Denvera. 

Utakmica se lomila do poslednjih minuta, iako su Klipersi vodili tokom čitave poslednje deonice. Obe ekipe su prethodno u više navrata preuzimale vođstvo, ali je presudila bolja igra Klipersa od sredine treće četvrtine do kraja. 

Najefikasniji u timu iz Los Anđelesa bio je Tobajas Heris sa 23 poena, Danilo Galinari je postigao 20, uz devet skokova i četiri asistencije, dok je Montrezl Harel sa 17 poena i deset skokova došao do dabl-dabla. 

Srpski plejmejker Miloš Teodosić za Kliperse na ovom meču nije igrao, dok je centar Boban Marjanović na terenu proveo pet minuta. 

Marjanović je iz igre šutirao 2-2 za četiri poena, a imao je i jedan skok. 

Džejms Harden je sa 31 poenom i 14 asistencija bio najbolji u redovima Hjustona, a pratili su ga Klint Kapela sa 23 poena i Erik Gordon koji je imao 21 poen. Rokitsi su međutim ostali na jednoj pobedi, uz dva poraza na početku sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading